Regulamin Główny
Strona 1 z 1 • Share •
Regulamin Główny
REGULAMIN GŁÓWNY!
Obowiązkowa lektura dla każdego.
Obowiązkowa lektura dla każdego.
1. Wszyscy są zobowiązani wypełnić Kartę Postaci w przeciągu 5 dni od zalogowania!
2. Jeśli użytkownik nie będzie wchodził na konto przez co najmniej 2 tyg i nie zapisze swojej nieobecności w odpowiednim temacie konto zostanie ZAWIESZONE.
3. Nie wolno zamieszczać treści niezgodnych z prawem bądź erotycznych.
4. Nie wolno pisać w poście minek typu : " x D ".
5. Nie reklamujemy innych for w nieodpowiednich tematach. Na pewno znajdzie się miejsce i na to.
6. Rejestrujemy się imieniem, lub imieniem i nazwiskiem. Osoby o nickach typu : Karolcia9985 dostaną upomnienie, brak posłuszeństwa oznacza usunięcie.
7. Piszemy w 3 osobie czasu teraźniejszego :
8. Nie piszemy postów typu : - Okey. Zastrzegamy sobie iż post musi zawierać co najmniej pięć dobrze zbudowanych zdań. Posty o krótszej zawartości będą dekorowane czerwonym upomnieniem.
9. Postać nie może znajdować się w dwóch miejscach na raz.
10. Myśli danej postaci zapisujemy kursywą!
11. Można posiadać maksymalnie trzy postacie. O każdej kolejnej postaci należy poinformować administrację.
12. Nie wolno zabijać jakiejś postaci bez uzgodnienia tego z administratorem!
13. Jeśli masz jedną postać, a chcesz stworzyć sobie drugą to nie mogą być one ze sobą powiązane.
14. Aby poprawnie zrobić Kartę Postaci należy najpierw zajrzeć do tematu Wzór.
15. Użytkownicy zobowiązani są przestrzegać regulaminu. 3 ostrzeżenia - konto zostanie zablokowane na czas nieokreślony.
16. Avatar powinien mieć dość logiczne rozmiary. Obecnie dopuszczany: 150x200.
17. Jeśli administrator nie zaakceptuje Twojej Karty Postaci masz prawo dowiedzieć się dlaczego.
18. Grę można rozpocząć po zaakceptowaniu Karty Postaci przez jednego z Administratorów.
19. Jeśli przeczytałeś/aś regulamin podpisz się poniżej według wzoru:
- Kod:
[color=red][b]Imię i Nazwisko postaci[/b][/color]+[i]"Akceptuję/Nie Akceptuję/Mam zastrzeżenia"[/i]+Emotkę.
Wzór podpisu będzie co jakiś czas ulegał zmianie.
20. Podpisując się pod regulaminem automatyczne akceptujesz go i zobowiązujesz się do przestrzegania!
21. W celu ułatwienia gry użytkownicy są zobowiązani są do przestrzegania podstawowych zasad polskiej ortografii i gramatyki.
22. Kierujemy tylko i wyłącznie własną postacią. Staramy się nie blokować innych użytkowników. Gdy odchodzimy od gry nie kierujemy postacią w danym momencie nieobecną.
23. Administracja zastrzega sobie możliwość drobnych zmian w regulaminie!
Administracja

Afrodyta- Admin
- Liczba postów: 7
Re: Regulamin Główny
Nathalie Ross+"Akceptuję, ale mam zastrzeżenia"+. 
Będę pisać zgodnie z punktami regulaminu.
2. Jeśli użytkownik nie będzie wchodził na konto przez co najmniej trzy dni i nie zapisze swojej nieobecności w odpowiednim temacie konto zostanie usunięte automatycznie.
Wybacz, ale to mnie wkurzyło == Co, jeżeli ktoś nie będzie miał neta? Hm? Nie pomyślałaś. Od razu usuwasz mu konto... Nie no, bosko =<
8. Nie piszemy postów typu : - Okey. Zastrzegamy sobie iż post musi zawierać co najmniej pięć dobrze zbudowanych zdań. Posty o krótszej zawartości będą usuwane.
Wiesz, nie zawsze się da. Czasami napiszesz trzy, i co? Nie odpisujesz, bo wiesz, co dalej? Może ogranicz do trzech linijek, czy jakoś tak? I nie usuwaj, a jakieś upomnienia?
Tego nie znoszę. Co mam zrobić, jeżeli jestem w jakimś miejscu tydzień, bo druga osoba odpisuje jedynie wieczorem? To przykład, ale tak jest. Co mam robić w dzień? Siedzieć na forum i czytać innych?
17. Jeśli administrator nie zaakceptuje Twojej Karty Postaci nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego tak postąpił.
A właśnie, że powinien. Tak to może sobie nie zaakceptować, bo na przykład nie lubi danej osoby,a to jest sprawiedliwe? Poza tym powinniśmy wiedzieć, czemu nasza postać nie jest zaakceptowana.
18. Grę można rozpocząć po zaakceptowaniu Kary Postaci przez dwóch Administratorów.
Trochę będzie trzeba poczekać... Powiedzmy, że jeden admin nie ma cały dzień neta albo jest poza domem... Według mnie jeden starczy...
No to chyba tyle, ale akceptuje regulamin... Chciałabym tylko, aby rozważono moje wątpliwości, a w raZie czego pisać na pw.
Będę pisać zgodnie z punktami regulaminu.
2. Jeśli użytkownik nie będzie wchodził na konto przez co najmniej trzy dni i nie zapisze swojej nieobecności w odpowiednim temacie konto zostanie usunięte automatycznie.
Wybacz, ale to mnie wkurzyło == Co, jeżeli ktoś nie będzie miał neta? Hm? Nie pomyślałaś. Od razu usuwasz mu konto... Nie no, bosko =<
8. Nie piszemy postów typu : - Okey. Zastrzegamy sobie iż post musi zawierać co najmniej pięć dobrze zbudowanych zdań. Posty o krótszej zawartości będą usuwane.
Wiesz, nie zawsze się da. Czasami napiszesz trzy, i co? Nie odpisujesz, bo wiesz, co dalej? Może ogranicz do trzech linijek, czy jakoś tak? I nie usuwaj, a jakieś upomnienia?
Tego nie znoszę. Co mam zrobić, jeżeli jestem w jakimś miejscu tydzień, bo druga osoba odpisuje jedynie wieczorem? To przykład, ale tak jest. Co mam robić w dzień? Siedzieć na forum i czytać innych?
17. Jeśli administrator nie zaakceptuje Twojej Karty Postaci nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego tak postąpił.
A właśnie, że powinien. Tak to może sobie nie zaakceptować, bo na przykład nie lubi danej osoby,a to jest sprawiedliwe? Poza tym powinniśmy wiedzieć, czemu nasza postać nie jest zaakceptowana.
18. Grę można rozpocząć po zaakceptowaniu Kary Postaci przez dwóch Administratorów.
Trochę będzie trzeba poczekać... Powiedzmy, że jeden admin nie ma cały dzień neta albo jest poza domem... Według mnie jeden starczy...
No to chyba tyle, ale akceptuje regulamin... Chciałabym tylko, aby rozważono moje wątpliwości, a w raZie czego pisać na pw.
Nathalie Ross- Liczba postów: 1
Strona 1 z 1